Van Gils Poortdeuren

Wij zijn een vrij jonge onderneming, maar hebben desondanks al veel ervaring. Van Gils Poortdeuren is in 2014 opgericht door Jaco van Gils, zelf al jarenlang actief in bestratingen en tuinaanleg. Begonnen in loondienst en sinds 2010 vanuit een eigen onderneming werkzaam: Van Gils Bestratingen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het maken en plaatsen van (houten) overkappingen, veranda's, carports, kapschuren en dergelijke. Zie hiervoor de website van KVG Houtbouw.

Van Gils Poortdeuren en Van Gils Bestratingen zijn gevestigd in Waddinxveen, maar zijn binnen een grote straal om Waddinxveen werkzaam.

Wij zijn in 2005 begonnen met een opleiding tot hovenier en hebben de opleiding in drie jaar afgerond. Na een aantal jaar in loondienst werkzaam te zijn geweest hebben we in 2010 de stap genomen om een eigen onderneming te starten. Inmiddels hebben we zo'n 9 jaar ervaring met bestratingen en als hovenier. Vanwege de grote vraag naar poortdeuren op stalen frame hebben wij begin 2014 Van Gils Poortdeuren opgericht.

Omdat wij geen hoge loon- en andere kosten hebben zijn wij in staat om onze diensten tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden.

Graag nodigen wij u uit een offerte aan te vragen, KLIK HIER.


van gils poortdeuren poortdeur staal stalen frame hout houten schutting waddinxveen hek tuinpoort tuinhek dubbele inrijpoort schuttingdeur tuindeur staldeur