Poortdeuren

Wij zijn dé specialist in het fabriceren van poortdeuren op maat. Vrijwel iedere maat is mogelijk! Ook wat betreft materialen / houtsoorten zijn er veel mogelijkheden. Ook voor tuindeuren, hekken, schuttingen, (dubbele) inrijpoorten, staldeuren of andere specifieke wensen bent u bij ons aan het juiste adres! Onze solide deuren gaan jarenlang mee en hebben het grote voordeel dat ze niet klemmen of gaan doorhangen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het maken en plaatsen van (houten) overkappingen, veranda's, carports, kapschuren en dergelijke. Zie hiervoor de website van KVG Houtbouw.

Voor het fabriceren van onze poortdeuren maken wij gebruik van een stalen frame met verstelbare scharnieren en kwaliteitshout naar keuze. De stalen frames zijn verzonken, dus minder gevoelig voor corrosie, hebben een mooi glanzend uiterlijk en zijn krasbestendig. Dit is de basis voor jarenlang plezier!

image

De poortdeuren zijn leverbaar in maten van 76 tot 200cm breed en van 160 tot 250cm hoog. U hebt keuze uit diverse materiaalsoorten, waaronder geïmpregneerd, hardhout en douglas.

De voordelen nogmaals op een rij:

  • Poortdeuren met een stalen frame, dus geen klemmende en doorhangende poortdeuren meer
  • Frame en plaatduim van verzonken staal en gebruik van RVS sloten, dus minder gevoelig voor corrosie en een fraaier uiterlijk
  • Gebruik van kwaliteitshout naar keuze, verschillende maten mogelijk


Kortom, poortdeuren waar u jarenlang plezier van hebt! En dat alles voor een betaalbare prijs!


Omdat wij geen hoge loon- en andere kosten hebben zijn wij in staat om onze diensten tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden. Onze prijzen zijn vanaf € 150,- (inclusief voorgemonteerd slot). Woont u binnen een straal van 50 km van Waddinxveen, dan kunnen wij de deur bij u bezorgen voor € 65,- (inclusief afhangen voor € 270,-).


Graag nodigen wij u uit een offerte aan te vragen, KLIK HIER.


Schuttingen en palen

Ook kunnen wij bijpassende palen en schuttingdelen leveren en plaatsen. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u dat aangeven bij de offerte aanvraag. Wij nemen dan contact met u op voor de exacte aantallen, maten en wensen.